Polityka prywatności

Kim jesteśmy

Adres naszej witryny to: http://twoja-asystentka.pl

Twoja-asystentka.pl dba o ochronę danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania organizacyjne i techniczne zapobiegające ingerencji w prywatność Interesantów przez osoby trzecie. Nasze działania są odpowiednie do obowiązującego prawa, w tym:

  1. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych);
  2. Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną;
  3. Ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.

Jakie dane osobowe gromadzimy i dlaczego je gromadzimy?

Gdy zostawiasz nam komentarz w witrynie, zbieramy dane pokazane w formularzu komentarzy, a także twój adres IP i dane przeglądarki, aby pomóc w wykrywaniu spamu.

Media

W przypadku przesyłania zdjęć do witryny należy unikać przesyłania zdjęć z wbudowanymi danymi lokalizacji (EXIF GPS). Odwiedzający stronę internetową mogą pobierać i wyodrębniać dowolne dane lokalizacji z obrazów na stronie internetowej.

Formularze kontaktowe

Administratorem Twoich danych jest: P.H.U. Łukasz Mazij, ul. 26 Marca 33/35, 44-300 Wodzisław Śląski. NIP 6422854785, REGON 385419060.

Cookies – ciasteczka

Jeśli zostawisz komentarz na naszej stronie, twoje dane mogą zapisać na naszej stronie u Ciebie w plikach cookie. Cookies są dla Twojej wygody, abyś nie musiał ponownie wpisywać swoich danych, gdy zostawisz kolejny komentarz. Te pliki cookie będą archiwizowane przez rok.

Słownik pojęć:

  • cookie – jest to niewielka informacja zapisywana przez serwer na komputerze Użytkownika, którą serwer może odczytać przy ponownym połączeniu się z tego komputera,

Jeśli edytujesz lub opublikujesz artykuł, dodatkowy plik cookie zostanie zapisany w przeglądarce. Ten plik cookie nie zawiera danych osobowych i po prostu wskazuje identyfikator wpisu właśnie edytowanego artykułu. Wygasa po 1 dniu.

Osadzone treści z innych stron internetowych

Artykuły na tej stronie mogą zawierać treści osadzone z innych stron (np. filmy, obrazy, artykuły itp.). Osadzone treści z innych stron internetowych zachowują się dokładnie tak samo, jak gdyby odwiedzający odwiedził stronę macierzystą.

Witryny te mogą gromadzić dane o Tobie, wykorzystywać pliki cookie, osadzać dodatkowe śledzenie stron trzecich i monitorować Twoją interakcję z tymi osadzonymi treściami, w tym śledzenie interakcji z osadzonymi treściami, jeśli masz konto i jesteś zalogowany na tej stronie.

Analityka

Komu udostępniamy twoje dane

Jak długo przechowujemy twoje dane

Jeśli zostawisz komentarz, komentarz i jego metadane zostaną zachowane na czas nieokreślony. Ma to na celu automatyczne rozpoznawanie i zatwierdzanie wszelkich komentarzy uzupełniających zamiast trzymania ich w kolejce moderacji.

Jakie masz prawa do swoich danych

Jeśli masz konto na tej stronie lub zostawiłeś komentarz, możesz poprosić o otrzymanie wyeksportowanego pliku danych osobowych, które przechowujemy na Twój temat, w tym wszelkich danych, które nam przekazałeś. Możesz również poprosić o usunięcie wszelkich danych osobowych, które przechowujemy na Twój temat. Nie obejmuje to żadnych danych, które jesteśmy zobowiązani przechowywać do celów administracyjnych, prawnych lub bezpieczeństwa.

Gdzie wysyłamy twoje dane

Komentarze odwiedzających mogą być sprawdzane za pośrednictwem usługi automatycznego wykrywania spamu.

Dodatkowe informacje